Logopedie Poolman en Smal

Aanmelden

Aanmelden

U kunt zich per mail of telefonisch aanmelden. Als u zich aanmeldt voor logopedie heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts of medisch specialist. Het is ook mogelijk om rechtstreeks bij ons terecht te komen in het kader van de Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL).

Gezien niet alle zorgverzekeraars deze directe toegankelijkheid vergoeden, adviseren wij u vaak om toch een verwijzing via de huisarts aan te vragen. Indien uw kind door de school logopedist is gescreend en doorverwezen voor behandeling, dient u ook eerst via de huisarts een verwijzing aan te vragen. Het is ook mogelijk om logopedie aan huis te krijgen, mits uw huisarts of medisch specialist hier een indicatie voor heeft gegeven op de verwijzing.

De eerste afspraak
Na aanmelding zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen. Een reguliere behandeling duurt ca. 30 minuten. Bij Logopedie Poolman en Smal zijn geen wachtlijsten. Neemt u bij uw eerste afspraak uw verwijzing mee, samen met een verzekeringspasje en identificatiebewijs. Zo kunnen wij de rekening rechtstreeks bij uw zorgverzekering indienen.

Vergoeding

Logopedie valt onder het basispakket van uw zorgverzekering en wordt tot 18 jaar volledig vergoed door uw zorgverzekering. Indien u 18 jaar of ouder bent, is het eigen risico eerst van toepassing. Als het eigen risico volledig verbruikt is worden de behandelingen volledig vergoed.

Indien uw adres- of verzekeringsgegevens wijzigen, wilt u deze dan aan ons doorgeven?

images-e1447018505221
thuis-verder-logoklein-300x150
restart-logo-300x168
PROMPT-Web-Logo-300x179
kp
dtl-proof-stempel-1